Renault megane: trekt met remmen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

Hallo ik heb een renault megae break deze trekt naar links met remmen ...en naar mijn idee met flink gas geven voel ik iets reactie naar rechts...nu is dit al tijdje en ik heb al veel gedaan geprobeerd ...klauwen gangbaar gemaakt blokken nieuw. . Intussen beide draagarmen met fusee kogels nieuw. Schokbreker lagers en ophangpunten nieuw... voel nergens speling op... ook niet als ik er lepel tussen zet.... is ook niet heel heftige afwijking . Maar als je met 70 bv afremt dan moet je echt stuur 1/6 slag tegen sturen...en dat moet toch goed kunnen? Auto is ook recent uitgelijnd ..

johan9

Geplaatst door johan9 , lid sinds 15 jaar geleden

2 Reacties

johan9, 6 jaar geleden

Helaas weinig meedenkers gehad☺maar probleem gevonden .de nieuwe draag arm rv die met apk vervangen was . Was niet goed. Er is een bus waar rubber in zit . Die bus zit normaal vast aan de arm ..in dit geval dus niet ..gewoon slechte kwaliteit geweest..nu herriner ik me ook dat probleem beetje rond die tijd van apk begonnen is. ...maar omdat de draagarm dus in mijn optiek vrin nieuw was heb ik m dus niet verwacht

johan9, 6 jaar geleden

Opgelost in elk geval

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.