Renault Laguna: uitlaatgas regeling

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 ide

hoi me auto geeft een fout melding maar ik wil niet naar de garage voordat ik een idee hebt van wat het is het fout melding is uitlaatgas regeling defeckt en de motor lampje brand geel op het dashbord voor de rest loopt die nog priema zou iemand me wat vijzer kunnen maken.
M.v.g

lazneco

Geplaatst door lazneco (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Meten of uitlezen is weten...
Laat hem maar eens uitlezen, dan weet je wat het is, kan een sensor stuk zijn, katalisator niet goed, etc.

Cor

Icedude (0) PRO, 17 jaar geleden

"maar ik wil niet naar de garage voordat ik een idee hebt van wat het is"

Beetje de omgekeerde wereld hè?
Waarom denk je dat het lampje aan gaat?
Waarom denk je dat het lampje er Uberhaupt zit?
Waarom denk je dat zoiets dan uitgelezen moet/kan worden?
Waarom ga je liever eerst moeilijk doen terwijl de oplossing zo makkelijk KAN zijn?

Beetje expres de moeilijke weg gaan bewandelen.........en dan moet men hier jou gaan helpen omdat JIJ liever niet naar een garagebedrijf gaat..........zodat mensen die in een garagebedrijf werken (zoals velen hier) weer een klant buiten hun bedrijf kunnen houden?

Doe lekker niet zo eigenwijs denk ik dan!


Edit; geef dan op zijn minst goede gegevens als je witl dat mensen je helpen; een 2.0 IDE uit 2006??

Henk Nobach (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=Icedude]"maar ik wil niet naar de garage voordat ik een idee hebt van wat het is"

Beetje de omgekeerde wereld hè?
Waarom denk je dat het lampje aan gaat?
Waarom denk je dat het lampje er Uberhaupt zit?
Waarom denk je dat zoiets dan uitgelezen moet/kan worden?
Waarom ga je liever eerst moeilijk doen terwijl de oplossing zo makkelijk KAN zijn?

Beetje expres de moeilijke weg gaan bewandelen.........en dan moet men hier jou gaan helpen omdat JIJ liever niet naar een garagebedrijf gaat..........zodat mensen die in een garagebedrijf werken (zoals velen hier) weer een klant buiten hun bedrijf kunnen houden?

Doe lekker niet zo eigenwijs denk ik dan!


Edit; geef dan op zijn minst goede gegevens als je witl dat mensen je helpen; een 2.0 IDE uit 2006??[/quote]
Icedude; denk je een beetje om je bloeddruk :) ?

lazneco (0), 17 jaar geleden

hoi
het is een 2.o ide uit 2002 met 191 000 km het is een initiale uitvoerin hatchbak nog meer
en ik ga inderdaad liever niet naar de garage omdat ik daar gewoon geen goede erevaringen hebt ik ken er genoeg vertellen waar je u tegen zegt ok en als ik naar de garage gaat zoals ik in vele topic leez zonder dat ik een idee hebt wat de fout melding is dan krijg je dit " ooo zal dit wel zijn laten we dat verwisselen o is het net niet laten we dat ook verwissellen oh jamer ook dat is het probleem niet weet je wat meneer je komt er wel uit ............. en dit zeg ik uit uigen ervaring ik heb dat vaker meegemaakt vooral als ze horen dat het een ide motor is dan staan allemaal al te wachten met ieder een onderdeel in de hand .
En ik begrijp jou niet Icedude wat is er verkeerd aan om meer te weten te komen voordat je naar dealer gaat is dat niet beter als dat de dealer je wat probeert te zeggen ik moet uiteindelijk toch gaan ken niet anders dat weet je zelf ook ik ken niet om de garage heen om olie te wisselen ok maar voor zult soort storingen moet je wel toch dus denk is rustig naa en zeg dan of ik gelijk hebt of niet als ik naar de garage ga en zegt dat dit soring lampje brand en denk dat de probleem dit is zou toch wat beter zijn of niet
M.v.g Necmi

Icedude (0) PRO, 17 jaar geleden

@ Henk Nobach; ja hoor, die is hoog genoeg ;)
Maar zonder gein; jij hebt toch je eigen zaak? Heb jij zin om iemand hier te gaan helpen die persé niet naar -bijvoorbeeld jou- toe wil gaan?


@Lazneco; sorry dat ik het zeg, maar dat kan ik niet lezen hoor! Misschien handiger als je fatsoenlijk Nederlands zou kunnen schrijven; IK wordt er geen wijs uit.
Ik weet WEL, dat ik zo hier even 1001 redenen kan opnoemen waarom dat lampje brand, dan kan ik het allemaal opschrijven, heb je er nog niets aan en kan je alsnog naar de dealer...........

En zomaar op gaan lepelen dat je bij de dealer toch wel genaaid en/of niet goed geholpen zal worden EN die het ook wel niet zullen weten..............pffffffff doe het dan ook lekker zelf. Mara het personeel van de dealers mag je hier wel helpen, je kan van mij mijn rug op!



Edit; nog even twintig keer je post hierboven gelezen en ik begin het een beetje te begrijpen;
JA, het zijn ook allemaal lullekoppen hè in die garagebedrijven? Ze schroeven gelijk allemaal onderdelen in je auto en dat is het allemaal niet en dat kost dan 1500 euro en je auto is nog niet goed en dan wordt je weggestuurd terwijl je zoveel geld hebt betaald want dat leezz je hier DUS dat weet je uit ervaring............
Het zijn natuurlijk ook allemaal Nederlanders hè? Dat doen ze express, zijn allemaal racisten, weten niets van auto's dus zetten ze alles er maar nieuw in want ze kunnen niets en dan doen ze jou lekker veel geld vragen en dan worden ze rijk over jouw rug enzo enzo enzo.

Maar diezelfde lullekoppen die zomaar alles in je auto zetten omdat ze er niets van snappen; MOGEN JOU HIER WEL ALLES UITLEGGEN!!

Henk Nobach (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=Icedude]@ Henk Nobach; ja hoor, die is hoog genoeg ;)
Maar zonder gein; jij hebt toch je eigen zaak? Heb jij zin om iemand hier te gaan helpen die persé niet naar -bijvoorbeeld jou- toe wil gaan?[/quote]
Daarom reageer ik nooit op deze topics.

Icedude (0) PRO, 17 jaar geleden

Je hebt gelijk Henk, zoals je ziet aan mijn edit heb ik mijn druk nog een beetje verhoogd ;)

lazneco (0), 17 jaar geleden

ja je hebt hellemaal gelijk ik ga de discusie hellaas niet eens aan als je alleen al over verschillen gaat praten met nederlander of niet dat is al zielig genoeg en trouwens jullie doen niks ander op dit site er is een vraag en een oplossing maar ik begrijp niet waarom mijn vraag juist zo erg was omdat ik zei dat ik geen goede ervaringen hebt met de dealers is dat de probleem ik zal het voortaan voor me houden ik ben pas lid van dit site en het spijt me maar er stond nergens dat je niet lid mag zijn als je slecht nederlands ken schrijven dus houd dat maar voor je
Ik heb nooit gezegt dat ik niet naar de garage zou of wou gaan ik heb inmidels een dealer die me wensen wel voldoen en die persoon die reageert in dit site ook vaak ik wou alleen weten wat het inhield die fout melding dus ik begrijp nog steeds niet waarom je me dan aanvalt omdat ik een slechte gramatica hebt of zo ik weet het niet hoor het zal wel niet komen dat je denkt dat ik niet nederlands ben dat denk ik niet tenminste dat haal ik niet uit je reactie wat is het wel dan vertel dat is als ik een ander topic open is er iemand die wat vraagt en mensen zoals jullie die er wat verstand van hebben die antworden dan meestal dus wat doe ik dan verkeerd ik heb me geld inderdaad lief ik moet er hard voor werken ik hoef het niet via een andermans rug te verdienen ik moet het echt zelf doen en er zijn genoeg niet nederlandse garages maar als je me hebt kunnen begrijpen ( het zal wel moeilijk geweest zijn met de gramatica ) ga ik altijd naar de dealer ik koop ook altijd orginele onderdelen maar omdat ik in ploegen werk ken ik niet ala minuut naar de dealer en ondertussen vraag ik het hier even heb ik alvast een idee wat me te wachten staat .
Maar ik wil gewoon nu van je weten waarom je me aanvalt wat daar de reden van is

Icedude (0) PRO, 17 jaar geleden

Het gaat er niet om of je Nederlander bent, meer om hoe je schrijft......
Wat is je eigen taal? En is het daarin niet zo dat je ook gewoon een zin eindigt met een punt en niet een hele pagina met en'nen aan elkaar lapt? Want dat is niet te lezen namelijk! Ik WEET dat je dat wel beter kunt, dat irriteerd.

Wat er zo erg aan je vraag is zijn twee dingen;
1) Je geeft gelijk al aan dat je de garagebedrijven niet vertrouwd en dat die toch wel dom zijn om het zo maar even te zeggen.......maar degenen hier die er verstand van hebben en jou zouden kunnen helpen......WAAR DENK JE dat die werken?? Wat voor beroep zullen die hebben? DIE heb je alvast gekleineerd vantevoren.

2) Je vraagt om een "oplossing" die er gewoon niet kan komen; zoals ik al zei zijn er 1001 dingen die met dat lampje te maken kunnen hebben en DAAROM moet je JUIST EERST UITLEZEN......DAN kan je gericht zoeken!
Wat je nu vraagt van ons is of wij elke dag je banden 5 keer op willen pompen terwijl je NIET wil dat we de spijker eruit halen want dat zullen wel wel niet kunnen.....snap je?

Pallab (0) PRO, 17 jaar geleden

en al uit laten lezen??? :-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.