Renault Twingo: uitlijnen

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1200

Mag ik jullie via deze weg om hulp vragen ???
helaas laat de financieen het niet toe om hoge kosten te maken , wie kan ons helpen ?

De Twingo bj 1993 had twee voorbanden finaal afgesleten aan de binnenkant. enfin...Profile zegt uitlijnen en nieuwe banden.ff slikken , maar goed het probleem zou zeker daarna zijn verholpen. Nogmaals , het zat er niet aan voor ons, maar toch gedaan , je moet iets, want veiligheid boven alles.
Na het uitlijnen werd er gezegd dat er wel twee nieuwe voorbanden op waren gezet , maar de Twingo niet goed sporen kreeg , want de stuurkogel was niet goed. weer € 145.00 dan zou hte goedkomen. Volgens Profile stond de auto nu net niet goed met sporen.
Ik heb de nieuwe banden er maar af laten halen , want zag al probelem komen , dat deze na korte tijd weer versleten zouden zijn . Nu heb ik elders twee gebruikte banden erop laten leggen en stuurde de auto erna goed en geen wegtrekken van het stuur.
Helaas nu nar een paar dagen ineens wel en fors ook.
Wie kan ons helpen ?????? terug gaan voor het uitlijnen dat is niet de oplossing , want profile ziet ons aankomen met gebruikte banden .
kan dit tocgh de stuurkogel zijn en is na het maken ervan , de auto goed ??? Of toch weer uitlijnen en misschien weer van alles tegen komen.

Graag verneem ik jullie advies wat te doen en misschien kan iemand ons helpen ???????????

bvd

Han

Han3930

Geplaatst door Han3930 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ronny530 (0), 10 jaar geleden

Begrijp ik dat u de stuurkogel niet heeft laten vervangen en de banden ook maar niet gekocht heeft? dat is op zijn minst niet handig. Teruggaan naar profile zou ik niet doen maar zo door blijven rijden ook niet. Ik raad het niet snel aan maar wellicht zijn er bij een sloperij nog wel goede stuurkogels te verkrijgen, het vervangen is het werk niet als je een beetje handig bent.

kaleido 1 (1630) PRO, 10 jaar geleden

Een stuurkogel voor een twingo kost 30 euro , als je geld hebt om deze vreemde gang van zaken te kunnen betalen , zal die 30 euro er toch ook wel zijn , kan natuurlijk niet in uw portemonee kijken.
Stuurkogel vervangen is appeltje eitje.
En daarna weer uitlijnen , 2x geld kwijt.
Beter dit soort dingen in 1x goed doen , is uiteindelijk goedkoper.
Is de bandenspanning wel goed , lijkt me stug dat de stuurkogel het in 1x zo erg aan het begeven is.

Safrane10698 (0), 10 jaar geleden

Misschien stoeprandje geraakt? Twingo heeft maar dunne ophanging en de uitlijning is zomaar weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.