Renault Megane: Uitvallen kilometerteller tijdens rijden.

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: K7M

Hallo Forumleden,

Kilometerteller valt uit bij rijden + geen bijtelling totaal kilometers. Heb het forum goed doorgezocht maar kom niet exact mijn probleem tegen vandaar het melden ervan.

Voor de 3de keer op rij valt de kilometerteller uit op het traject Arnhem-Oberhausen (in de avond uren). Het gebeurt alleen op dit traject. Het storings lampje gaat na 30 minuten branden. Soms springt de KM teller weer aan en kort daarna valt ie weer uit, en doet dat +/- 3 keer, en valt dan kompleet uit. Wanneer de auto op plaats van bestemming komt wordt de motor uitgezet en er wordt dan vervolgens weer gestart en dan is het probleem weg, storings lamp brandt dan ook niet meer, 1000 km later weer hetzelfde probleem tijdens rijden van Arnhem naar Oberhausen.

Auto heeft +/- 250.000 km op teller, probleem heeft zich in de eerste 230.000 km niet voorgedaan. klappen op dashborad heeft 1 x geholpen. Contact los in Dashboard?

Heb toevallig ook dit probleem gehad met een kleine Fiat Ducato vrachtwagen (nieuw), op dit traject (Oberhausen-Arnhem) viel ook de km teller uit.

p.s. Ik rij niet alleen maar op dit traject ;-)

Megane_1996

Geplaatst door Megane_1996 , lid sinds 13 jaar geleden

1 Reactie

autobedrijf van breugel PRO, 10 jaar geleden

opnemer op de bak versleten, komt meer voor kost een tientje of 6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.