Renault Megane: vensters electr. openen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 15dci

1.Begin v/d jaar ging mijn raam(rechts achter)niet meer dicht, en heeft de garage na diagnose(printplaat),het raam gesloten en het openen onbruikbaar gemaakt,
2.Kort nadien kon ook het raam vooraan-passagierskant- niet meer open of dicht.
Gisteren een nieuwe accu geplaatst en alles werkt terug normaal.
Hoe kan dit als de werkplaats dit achteraan onbruikbaar gemaakt heeft?

dupl-u-31709-5dd14a3d62d53+del moral

Geplaatst door dupl-u-31709-5dd14a3d62d53+del moral , lid sinds 15 jaar geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 7 jaar geleden

Vermoed een systeem reset , maar mooi dat het nu weer werkt , ik begrijp jou vraag , voor het antwoord / geld terug , moet je bij de garage zijn denk ik.

dupl-u-31709-5dd14a3d62d53+del moral, 7 jaar geleden

De reden dat ik dit bericht geplaatst heb ,dat de computer resetten misschien wel een probleempje kan oplossen , door de accu te verwisselen is de computer tijdelijk uitgeschakeld.
Bij het terug aankoppelen deden sommige dingen wel wat raar,ruitenwissers,vensters met onregelmatige openings- en sluitingscyclus, maar alles kwam terug op zijn plooi, met als resultaat 2 openingsmechanismen van ramen werken terug normaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.