Renault Megane: Verlichting Megane CC

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 16V

Goedendag,

Pas in het bezit van een Megane CC. Linker-achterlichtlampje vervangen, brandt niet. Tevens brandt stadslicht li-voor ook niet.
Lampjes kachelbediening branden ook niet. Zekeringen zijn heel. Enig idee?

FredAJ

Geplaatst door FredAJ (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

't garagistje (0) PRO, 15 jaar geleden

Zekeringen zijn heel zeg je. Heb je ze makkelijk kunnen controleren onder de motorkap? Lijkt toch echt een zekering te zijn (voor achter van dezelfde kant).

mvg

willyvan (5) PRO, 15 jaar geleden

Kan Ook De Upc Zelf Zijn Als De Zekkerringen Hierin Heel Zijn Is Kast Langs De Accu Hierin Zit Ook De Zekering Van Het Stadslicht

FredAJ (0), 15 jaar geleden

Ga morgenochtend gelijk kijken. Dacht dat hier meer de "zware zekeringen" in zouden zitten. Ik hou jullie op de hoogte.

sjaak r (0) PRO, 15 jaar geleden

Zekering stadslicht zit inderdaad in de upc. Het zwarte kastje naast de accu

FredAJ (0), 15 jaar geleden

Geen kapotte zekering voorin kunnen ontdekken. Wel zekeringen los gehad. Verlichting werkt weer. Leuk trouwens dat men bij Renault in Utrecht (Stam) niet gewoon vertelt dat er onder de motorkap een 2e zekeringkast zit. Ze wilden alleen wat doen voor 20 euro ex. Het marmer overal moest nog betaald worden zeker. Iedereen bedankt. Ben er inmiddels achter waar ik mijn auto zou moeten brengen voor "moeilijke dingen".

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.