Renault Megane: Verstuiverprobleem 2e cilinder Renault Megane 1.9 DCI 2002

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 DCI

Ik heb sinds kort weer een verstuiverprobleem (van de 2e cilinder) in mijn renault megane break 1.9 dci uit 2002. De auto rijdt op 3 cilinders, heeft weinig kracht bij de hogere snelheden, en in de lage toeren trilt/springt de auto heel erg.

Ikzelf heb deze probleem al vorig jaar gehad, en heb toen de verstuiver laten vervangen. Sindsdien heb ik er sporadisch last van (een x onderweg op vakantie), maar laatste weken kwam deze probleem, en ging het soms weer weg. Sinds vorig week is de probleem niet weggegaan en krijg ik continu een waarschuwing bij de storingslamp op mijn snelheidsmeter.

Kan het misschien aan iets anders liggen dan de verstuiver? Mocht ik deze repareren, kan de probleem dan WEER terugkomen?

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!

rachid88

Geplaatst door rachid88 , lid sinds 11 jaar geleden

1 Reactie

abc PRO, 11 jaar geleden

eerst uitlezen voor een fout code

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.