Renault MEGANE COUPE: Vocht probleem?

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo,
Onlangs heeft mijn auto een andere bsi erin gekregen omdat bij nat weer er van alles mis gaat. Ruitenwissers doen het niet knipperlichten gaan automatisch aan en uit. Na de andere bsi was het verholpen echter begint het vandaag ( het regent flink) weer. Ik deed het mijn knipperlicht naar rechts aan en mijn snelheidsmeter ging uit! Bijna om te lachen, maar toch weer een serieus probleem. Wie weet wat het kan zijn en wat ik er mee kan?

Vr.gr. jessmaria

Jessmaria

Geplaatst door Jessmaria , lid sinds 3 jaar geleden

1 Reactie

Heino4267, 3 jaar geleden

Wat versta jij onder een bsi?
Als je daarmee de comfort-computer bedoelt (door Renault UCH genoemd) die knipperlichten, ruitenwissers e.d. aanstuurt, zou ik eerst eens de lekkages verhelpen waardoor de vochtproblemen worden veroorzaakt.

De meest voorkomende oorzaak is dat voor je voorruit de afvoeren dicht zitten, waardoor water heen en weer klotst en bij bochten de auto in loopt, o.a. op die computer. Die afvoeren kan je voorzichtig doorsteken met een stuk ijzerdraad of massief stroomdraad (bv. van de kleur zwart, waar je eerst de isolatie vanaf haalt).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.