Renault Grand Espace: vulopening automaat

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Motorcode: 175FAP

Heeft iemand enig idee waar de vulopening zit voor de AJ0 002 automaat? Ik heb de benodigde info, maar nog kan ik de afsluitbout niet vinden. Moet er toch iets eerst worden uitgebouwd; b.v. de accubak, luchtfilterhuis, turbo lucht aanvoer? Onlangs de 2 ton gepasseerd dus uit voorzorg verversen, geen problemen met de bak. De Renault dealer (in de UK) heeft alleen olie van 250 euro per liter!!! Serieus, dus de dealer wil het niet doen.

sophos

Geplaatst door sophos (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

sophos (0), 7 jaar geleden

Moet clip hebben voor temp. Infrarood temp. meter werkt ook. Zonder brug niet doenlijk en vulopening is moeilijk te vinden, maar verversen lukt wel.

Safrane10698 (0), 7 jaar geleden

Ja die dop zit onder luchtfilterhuis dacht ik. Ik heb toen een pvc electra pijp gebogen zodat ik die erin kon steken en daarboven op de trechter.

Safrane10698 (0), 7 jaar geleden

http://www.lagunaclub.nl/forum/index.php...

Dezelfde bak zit ook in de laguna 3. Hier zijn de renault werkplaats handleidingen waar je de omschrijving kan vinden waar dat ding zit.

sophos (0), 7 jaar geleden

Topic kan gesloten worden want olie is ververst. Dop zit achteraan de bak, maar je komt er niet makkelijk bij.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.