Renault Megane: word snel heet en stikt hij

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo. Ik heb een Renault Megane Coupe 2 Liter, wie kan mijn helpen kan die probleem niet vinden, ben al bij verschillende monteurs geweest, laten uit lezen, Niks Niks Niks.
Als ik hem op snel weg rijd of boven 100 rijdt, niks aan de hand, maar als ik in File staat of binnen door rijdt en bij verkeers lichten staat word hij snel 90 graden heet, en dan brand een lampje op het dashboard, en dan stikt hij en dan wil hij niet meer starten, heb al Thermostaat laten vervangen, sensoren, Radiator goed Ven draait, maar geen oplossing??? Please..

Jerry72

Geplaatst door Jerry72 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

viper_ren (0) PRO, 5 jaar geleden

Eerst en vooral vraag ik mij af waarom je als titel zegt dat het om een Renault 11 TL gaat terwijl je in je omschrijving zegt dat het om een Mégane coupe gaat??

Klopt het dat de Mégane van 2000 is??

Dus, als ik het goed begrijp kan de motor niet afkoelen als je in de file staat...
Dus kan het probleem aan de radiator, koelventilator, waterpomp, koppakking of te weinig koelvloeistof liggen.

Zijn deze dingen al gecontroleerd??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.