Renault Scenic: Zekering van ruitenwisser springt steeds

Bouwjaar: 2001

Deze Scenic 1.6-16V van 2001 heeft een probleem met de zekering van de ruitenwisser. De klant komt met het probleem dat binnen 2-3 dagen er een aantal zekeringen kapot gaan van de ruitenwissers. Laten wij de auto hier in de werkplaats met lopende motor de wissers 1 uur draaien (zelfs met een droge ruit) dan blijft de zekering heel. Elec. contacten en stekkerverbindingen hangen voor zover wij kunnen zien allemaal droog. De ruitenwissermotor wordt wel erg warm. Ik weet niet of dit normaal is?
MVG

Wim.

Jansonius

Geplaatst door Jansonius (0) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Voor of achter?

Jansonius (0) PRO, 18 jaar geleden

Eh..............ja idd.
Probleem heeft ie bij de wissers op de voorruit!

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Het is een overbelasting; bij kortsluiting brand de zekering gelijk door. Blijven er 2 mogelijkheden over. Als het mechaniek mooi soepel en geruisloos werkt dan is je ruitenwissermotor defect.

toyotom (0), 18 jaar geleden

Wanneer gebruik je ruitenwissers? Als het regent natuurlijk. Een waterlek kan eventueel een kortsluiting veroorzaken.

Jansonius (0) PRO, 18 jaar geleden

Is het normaal dat een wissermotor zo warm wordt???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.