Renault Megane: Zoemend geluid

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400-16V

Sinds enige tijd hoor ik wanneer de motor loopt een "zoemend"geluid: net alsof er pompje iets doet: dan snel dan weer wat langszamer.
Kan het de benzine-inspuiting zijn. Onder het rijden merkt ik niets maar hoor het wel.

Hooyen

Geplaatst door Hooyen , lid sinds 14 jaar geleden

3 Reacties

w_vahl PRO, 14 jaar geleden

komt het geluid van onder de motorkap of van achter? Alleen bij lopende motor of ook bij alleen contact aan? Handgeschakelde versn.bak of automaat?

Hooyen, 14 jaar geleden

Geluid komt duidelijk vanuit onder de motorkap wanneer de motor loopt.
De versnellingsbak is handgeschakeld.

w_vahl PRO, 14 jaar geleden

als ik het goed begrijp is het niet toerental afhankelijk?? Misschien is het een sensor die herrie maakt of een klepje, het beste is gewoon naar de dealer rijden, die zijn er zo achter en meestal niet duur. Is je distributieriem al vernieuwd?? die moet om de 5 jaar dus misschien is het daar iets (spanrol of waterpomp) en dan moet ie toch vernieuwd worden. Succes en laat maar weten wat het is geworden!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.