Saab 9-5: sleutels verloren

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

beste collega's,

kan iemand me helpen, ik heb hier een klant die al zijn sleutels is kwijtgespeeld, kan ik gewoon een sleutel bestellen bij saab? en komt die geprogrameerd aan of moet ik hem nog aanleren?

ik heb ook gehoord dat de sleutels niet meer te verkrijgen zijn :s klopt dat? wou eerst hier even horen alvorens ik naar saab ga..

alvast bedankt

pechpech

Geplaatst door pechpech (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Saab 9-5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 11 jaar geleden

sleutels zullen wel ingeleerd moeten worden ja... Een telefoontje naar de saab was sneller geweest denk ik.

pechpech (0) PRO, 11 jaar geleden

hey maarten,

bedankt voor je reactie

heb vandaag met saab gebeld, zij vertelden mij net dat indien ik geen enkele sleutel in mijn bezit heb verpicht ben om de centrale, contactslot en de sleutels moet vervangen :s ze spreken oven een 1000 euro kosten :s,
mvg

jan5047 (0) PRO, 11 jaar geleden

ja als zij dit zeggen zal het zo zijn duur grapje

pechpech (0) PRO, 11 jaar geleden

toch spijtig, bij de meeste merken is het sleutel bestel en indien nodig een code kaart en je kan verder :s tja elk merk zijn zwakte he.. alvast bednakt kan ik het doorgeven aan de klant..

leo saab (0) PRO, 11 jaar geleden

Er is voor deze saab wel een goedkopere oplossing , monteer een gebruikte twice unit met transponders en een gebruikt sloten set, wel moet de twice unit aan geleerd worden aan de T7 motor stuur unit .groet Leo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Saab 9-5 of stel zelf een nieuwe vraag.