Saab 9-3: Stuurhuis vervangen van SAAB 9-3; 9-3 SPORT SEDAN 1.8 T 2002

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8T

Ik moet het stuurhuis vervangen. Wie heeft daar een beschrijving van (die mag gemaild worden naar het mail adres in mijn profiel indien mogelijk), want de dealers zijn niet echt behulpzaam. En zijn er nog dingen waar ik op moet letten? Moet er nog iets ingeleerd worden? Heb ik speciaal gereedschap nodig? Moet hij na vervangen aan de computer?

600rr

Geplaatst door 600rr (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Saab 9-3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

leo saab (0) PRO, 16 jaar geleden

Hoi ,demontage van het stuurhuis,zet het stuurwiel recht en zet het vast breng de auto omhoog demonteer de wielen en haal de stuurkogels los maak de stabilistang verbinding los demonteer de bout van de stuurhuis koppeling die op het stuurhuis zit haal de slangen van het stuurhuis los demonteer het hitteschild haal de bevesteging bouten uit het stuurhuis,draai de stabilisatorstang zo ver mogenlijk om hoog en til het stuurhuis via de wielkuip aan de passagiers zijde naar buiten toe.
Na montage hoeft het stuurhuis niet aangeleerd te worden. Gr Leo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Saab 9-3 of stel zelf een nieuwe vraag.