Seat Leon: Afstandbediening weigert na loshalen accupool

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16

Een onderdeel van het achterslot ( de twee pinnen) zijn vervangen en nu werkt de afstandbediening niet meer op de centrale vergrendeling.
Mechanisch wel dan loopt alles mee op en van slot, batterij is vervangen, het rode lampje knipperde en na een uurtje verder gingen we weer eens kijken en toen bleef het rode lampje uit. Batterij is goed geplaatst. Wie kan ons helpen?

grt Mark

mark kl

Geplaatst door mark kl (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Ruud10657 (0) PRO, 10 jaar geleden

afstandbediening opnieuw inleren.

Binnen de 30 sec kontakt opzetten met sleutel zonder afstandbediening, vergrendel het bestuurdersportier met de hand, houd de vergrendeltoets ingedrukt, ontgrendel en vergrendel de bestuurdersportier met de hand, laat de ontgrendeltoes los,zet nu het kontakt af en verwijder de sleutel uit het kontakt, nu zou het systeem moeten werken maar het ledje op de sleutel doet niets anders als knipperen maar er gebeurd niets.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.