Seat Toledo: Airco seat toledo Tdi

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: AHF

Hallo wie weet er bij welke druk de fan van de condensor in moet komen.
Ik heb mijn auto aan een vulstation gehad en als deze dan stationair draait met de de airco aan komt de fan bij ongeveer 18 bar persdruk in en dan loopt deze wel snel terug naar ongeveer 10 bar an dan schakelt de fan weer uit, mijn lijkt dit wat aan de hoge kant of is dit normaal, en is dit eventueel te verstellen.

jan s5085

Geplaatst door jan s5085 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

PIETER9040 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als de druk in jou airco systeem zo ver oploopt dan zou ik de filterdroger maar eens vervangen, het is mij opgevallen dat na vervanging de druk maar oploopt tot +/-6.5 bar .Als het filter verzadigd is krijg je een soort verstopping en loopt de druk dus op.
Met vriendelijke groet Pieter de Jager

jan s5085 (0), 18 jaar geleden

Dit kan toch niet aan de filter/droger liggen want de werking van de airco is goed ik heb het over het inkomen van de ventilator deze komt volgens mij aan de late kant in want als deze eenmaal aan is zie je de druk zo zakken.

PIETER9040 (0) PRO, 18 jaar geleden

ja dat kan wel zijn maar een druk van 18 bar is zowieso te hoog, de fan wordt geschakeld door de pressostaat en deze heb ik nog nooit kappot gehad?

jan s5085 (0), 18 jaar geleden

Wat zijn de normale zuig en persdruk waar een autoairco op draait als de motor stationair draait

PIETER9040 (0) PRO, 18 jaar geleden

De ''normale"drukken zijn voor lage druk 2-3bar en hoge druk 5.5-7 bar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.