Seat LEON ST: Buitenspiegels klappen niet meer in met afstandsbediening

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Onlangs heeft de accu van mijn seat leon st bj. 2014 het begeven. Deze is vervangen bij de dealer, maar sindsdien kan ik de buitenspiegels niet meer inklappen met de afstandsbediening. Het werkt wel van binnen uit. Ook is inklappen van de buitenspiegels aangevinkt in het menu. De dealer is niet erg behulpzaam, ze willen wel een diagnose uitvoeren, maar als het niet aan de accu ligt, moet ik voor de kosten opdraaien. Het heeft altijd gewerkt en na het vervangen van de accu niet meer, dus ik vind de service van de dealer nogal teleurstellend. Heeft iemand een idee wat het probleem kan zijn ?
Ik heb ergens gelezen dat je een reset kan uitvoeren door de ramen tegelijk omlaag en weer omhoog te doen en 10 sec vasthouden, maar dit heeft niet geholpen.

Paul2018

Geplaatst door Paul2018 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jaker (0) PRO, 5 jaar geleden

Reset is voor de sluit inklem beveiliging van de portierramen,misschien helpt het om het vinkje even weg te halen uit het menu en dan na uitschakelen van contact weer te activeren

Paul2018 (0), 5 jaar geleden

Bedankt voor de reactie, maar het heeft niet geholpen.

jaker (0) PRO, 5 jaar geleden

Jammer ,ik ben bang dat er niets anders opzit om naar de dealer(of een andere) om met hun odis systeem eventueel online te controleren of de juiste codering van het comfort regelapparaat er nog opzit
(bij een te lage accupanning door een defecte accu gebeuren er soms rare dingen met de sotfware)

Paul2018 (0), 5 jaar geleden

Ik ben onlangs bij de Dealer geweest en deze hebben het alsnog gratis verholpen, had inderdaad met de instelling van de comfort regeling te maken, die verloren was gegaan bij het vervangen van de accu.

jaker (0) PRO, 5 jaar geleden

Nou,mooi dat het weer opgelost is, bedankt voor de feedback

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.