Seat Cordoba: bumper demonteren

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hoi,

Kan iemand mij vertellen wat ik allemaal moet verwijderen (bekleding en zo) om de achterbumper te demonteren? Ik zag 2 boutjes aan de buitenkant "verstopt" onder de achterklep. En 2 boutjes achter de bekleding aan de binnenkant naast de achterlichten zeg maar. Verder ben ik nog niet gekomen.

Ik weet niet hoe hij verder bevestigd is aan beugels en zo.....en hoe ik 'm er verder voorzichtig af kan halen, zonder dingen te beschadigen.
Ik kan wel wat tips gebruiken.


Alvast bedankt.

André.

prutser9190

Geplaatst door prutser9190 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

prutser9190 (0), 17 jaar geleden

hmmm, schijnbaar toch moeilijker dan gedacht......

opeldude (0), 17 jaar geleden

[quote=prutser9190]hmmm, schijnbaar toch moeilijker dan gedacht......[/quote]
valt best mee hoor, ik lees nu pas je post.
In de kofferbak (kleedje weghalen) heb je zo ff uit mijn hoofd hoor, een stuk of 4 bouten. Deze draai je los, daarna is het gewoon een schuif systeem aan de zijkanten dus gewoon naar achteren schuiven. Welke maatje precies weet ik zo niet, maar neem maar gewoon een setje dopsleutels mee.
gr. Rob

prutser9190 (0), 17 jaar geleden

Ooooooooowwww, dat zou zelfs mij moeten lukken .... hahaha.

Bedankt.

André.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.