Seat Cordoba: Cordoba vario ,motor slaat af tijdens rijden

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6/AFT

Hallo ,

Onze cordoba vario slaat sinds kort vaker af tijdens rijden,meestal met gas bijgeven slaat de motor weleens aan weer,of opnieuw starten.
Komt meestal voor van 3e naar 2e versnelling of van de 2e naar de 1e versnelling en bij koppeling loslaten weer de motor aanslaat.
Verder ook vanaf starten vanuit de oprit enkele keren dat de motor afslaat.Dachten eerst aan probleem met de airco wanneer deze aan was geweest ,maar laatste weken niet nodig gehad met dit weer en probleem doet zit nog steeds voor.Waar moet ik zoeken ,denk zelf aan een elektronisch probleem ergens
wie kan me helpen
gr Dion

DionS

Geplaatst door DionS (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (25) PRO, 12 jaar geleden

nou er zijn 2 dingen waar je mee kunt beginnen.
de eerste is de storing uitlezen.
de tweede de gasklep reinigen inwendig en deze opnieuw in de bassistand zetten of laten zetten dit moet met de testkast.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.