Seat Cordoba: Electrisch probleem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Wie-o-wie,

Kan mij verder helpen. Het lijkt erop dat ik een electrisch probleem heb. Een paar symptomen zal ik hier onder beschrijven:

-Wanneer de radio veel bas geluid speelt dan dimt het display van het centrale bedienings paneel.

-Wanneer ik 's avonds de dimlichten aan heb en ik zet de richtings aanwijzer aan, dan geeft het dimlicht minder licht op eht moment dat het knipperlicht brandt.

Wie kan mij vertellen waar ik het probleem moet zoeken en belangrijker hoe kan ik dit oplossen?

ALvast bedankt,


Ben

larfje

Geplaatst door larfje (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

E.T.Wiersum (0), 15 jaar geleden

Ik neem aan,dat je de display van de radio bedoeld.
Basgeluid met de volumeregelaar flink ver opgedraaid vraagt de meeste stroom.
Of de radio is van een goedkoop type,die deze stroom niet aankan,of devoedingskabels van de radio zijn te dun gekozen,waardoor je een weerstand hebt.
Dit laatste kun je testen door de uitgebouwde radio aangesloten te laten en onder het spelen te voelen of de bedrading ergens warm wordt.
Het dimlicht dat zwakker wordt heeft hoogstwaarschijnlijk een slechte massaverbinding.

Ary (0) PRO, 15 jaar geleden

Contoleer alle massaverbindingen maar eens. Zeker bij de accu>>chassis anders ook de massapunten onder het dashbord linksonder.

Gr. Ary

larfje (0), 15 jaar geleden

Heren,

Ik dacht ook al dat het aan de massapunten zou liggen. aangezien ik met sleutelen aan auto's een echte beginner ben, vraag ik toch maar waar deze massapunten zitten. Wanneer ik deze gevonde heb, opschuren en inspuiten met contact spray neem ik aan?

Alvast bedankt,

Ben

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.