Seat Ibiza: geen vermogen/ slechte verbranding??

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 8v AEE

.

seyfi

Geplaatst door seyfi (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

12 Reacties

hennep (0), 16 jaar geleden

stappenmotor vervangen

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=hennep]stappenmotor vervangen[/quote]
Henk...

Wat heb je toch met stappenmotors.... [url=http://imageshack.us][img]http://img404.imageshack.us/img404/5864/...[/img][/url]

Gr. paul

hennep (0), 16 jaar geleden

deze geven vaak problemen samen met gasklephuis en sensor

seyfi (0), 16 jaar geleden

..

hennep (0), 16 jaar geleden

gaskleppositiesensor zit aan/in het gasklephuis

alexander242 (0) PRO, 16 jaar geleden

Deze motor heeft helemaal geen stappenmotor. Je hebt de gasklep al in ze geheel vervangen en in basisstand gezet. Advies om hem gewoon een tijdje te laten draaien dan leert ie zichzelf wel goed in. Staat ontstekingstijdstip ook wel goed? Ook wel een puntje om te checken.

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=alexander242]Deze motor heeft helemaal geen stappenmotor[/quote]
Hier doelde ik op.............. [url=http://imageshack.us][img]http://img148.imageshack.us/img148/6396/...[/img][/url] En de auteur maar zoeken.......................

Gr. paul

jaco1 (0) PRO, 16 jaar geleden

beste seyphi, wat je zou kunnen doen is je motor spoelen, omdat hij langer stil gestaan heeft en misschien daarvoor al weinig gebruikt is heb je kans dat er overal vuiligheid in het blok gebleven is, verbrandingsresten ed.
Ik had zo een zelfde soort probleem met mijn Seat. Ik heb het blok gespoeld met 3 liter diesel, maar wat je ook kunt gebruiken is een speciaal reinigingsmiddel. Olie eruit laten lopen, daarna diesel in de motor of de reinger, daarna even laten draaien en daarna weer voorzien van nieuwe olie 5W 40.
Bij mij heeft het geholpen.
Succes Jacob

jaco1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Oh even bij de weg, vervang gelijk ook de rest van je bougiekabels meet ze eens door. Er schijnt ook een relais te zitten die te maken heeft met je brandstof regeling,. Dit heb ik van een kennis, omdat mijn auto teveel verbruikt momenteel ga er toevallig as zaterdag naar kijken. Mocht dit wat opleveren mail ik je nog wel.

seyfi (0), 16 jaar geleden

...

seyfi (0), 16 jaar geleden

..

seyfi (0), 16 jaar geleden

..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.