Seat Cordoba: injectie cleaner

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 sx

Heb soms dat de motor inhoud. mij word aangeraden om met injectie cleaner. mijn injectie te reinigen. is dit een goede manier om het probleem te verhelpen.

gr henk

henk4370

Geplaatst door henk4370 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

henk vervuiling is tegenwoordig nog al eens het probleem en het is zeker wijs om met injectie cleaner te proberen maar lees wel goed wat erop de bus staat want vaak moet de tank niet tevol zijn zodat het wat straffer is.

groetjes jan.

henk4370 (0), 17 jaar geleden

hoi jan T thanks voor de informatie, zit er toevallig ook nog verschil tussen de verschillende injectie cleaners.

groet henk

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

nee henk je moet gewoon een nemen die ze hebben om daarvoor nou alle merken tegaan lezen vind ik ook zo wat.

groetjes jan.

Audidriver73 (0) PRO, 17 jaar geleden

Komt meestal door korte stukjes en lage toeren rijden.
Ik doe ook 2x per jaar reiniger bij de benzine als tank dan half leeg is rijdt ik hem even goed warm waarna ik even een half uur duitse autobaan gaan rijden, dus even flink toeren rijden. De dag erna merk ik meteen verschil als ik wegrijdt, loopt veel soepeler en mooier stationair (is mijn goede ervaring met diverse auto's waar ik onderhoud aan verricht en ook alleen maar korte stukjes en lage toeren rijden).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.