Seat Leon: inklappen spiegels werkt niet meer na vervangen portier regeleen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: bse

na het vervangen van de portierregeleenheden/raam motor voor een storing in spiegelverstelling en interrieurverlichting werkt dit weer goed alleen nu klappen de spiegels niet meer in met bedienen schakelaar.
VAS geeft aan bij interactief storing zoeken dat portierregeleenheid bestuurderzijde midi en bijrijderszijde max is weet iemand wat dit inhoud en hoe je dit kunt wijzigen of heeft iemand dit al eens eerder meegemaakt en weet de oplossing. inmiddels heb ik regeleenheden 2 x opnieuw gecodeerd maar helpt niet heb oude motoren weer terug geplaatst en dan werkt het wel dus bedrading enz is goed. Heb nogmaals andere nieuwe motoren besteld en geplaatst geeft zelfde storing. in etka de nummers nogmaals gecontroleerd en zijn juiste nummers.

nic

Geplaatst door nic (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Is gewoon een foute codering lijkt mij.
De codering van originele raamregelapparaat opschrijven en die invoeren in nieuw raamregelapparaat,dan zou het moeten werken.
Anders interactief de codering aanpassen.

nic (0) PRO, 15 jaar geleden

zowel handmatig als automatisch al 2x geprobeerd zonder resultaat heb je nog andere suggesties?

alexander242 (0) PRO, 15 jaar geleden

Oh jee.....ik heb al zo problemen gehad met die raammotoren. Niet normaal gewoon. Je besteld ze op chassisnummer en krijgt in sommige gevallen gewoon de verkeerde. Zoek dan maar een uit welke wel goeie is.

De bestuurderzijde had ook MAXI moeten zijn. Hier zit dus je fout. Je kan coderen totdat je ons weegt, maar dat helpt niet. Heb ik zelf ook eens gehad. Hij klapte wel in, maar niet uit. Dat was mij probleem in ieder geval. Zorg dat de juiste raammotor te pakken krijgt en dat is echt bij SEAT een drama.

Suc6 met deze rampenklus. Je doet het goed, alleen bij de fabriek maken ze er een bende van met al die verschillende raamotoren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.