Seat Ibiza: LED verlichting achter valt soms uit

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 20v

Hallo ik zit met een probleem in mijn LED units achter. Ik heb complete units gemonteerd 2 jaar terug, maar nu heb ik het probleem dat mijn stadslicht (LED) soms uitvalt als ik op mijn rem trap en dan na een paar keer op mijn pedaal trappen gaat het ook weer aan (remlicht blijft gewoon werken). De leds voor mijn remlicht zijn dezelfde als voor het stadslicht. Dit is heel vervelend, want als ik de auto start brand alles. Maar als ik dan aan het rijden ben beginnen mensen naar me te seinen en ik zie niet wanneer ze uit of aangaan. Als mijn stadslicht achter uitvalt werken mijn remlichten nog wel gewoon terwijl deze over dezelfde LED's gaan. Ook als ik mijn verlichting uit doe met mijn schakelaar en daarna weer aan doe werkt het gewoon weer.

Ja er zit een E keurmerk op en graag normale antwoorden a.u.b.

Met vriendelijke groet,

Allard.

Avbtje

Geplaatst door Avbtje (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

trucker0werner (0) PRO, 13 jaar geleden

slechte massa zou kunnen
maar geef een link naar de betreffende unit die je er in hebt zitten
is makkelijker om te kijken hoe en wat

Avbtje (0), 13 jaar geleden

http://www.dwcarstyling.nl/product_info....

dit is de link van de achterlichten.

harleyrevolution (0), 13 jaar geleden

mischien ergens vocht op de bedrading of stekkers,die rubbers willen nog wel eens wat lekken of dat de afwateringgaten dicht zitten dan onstaat er een soort condens in de kofferbak wat op de lampen slaat,mischien effe de fohn erop en kijken wat die ernaar doet!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.