Seat seat marbella: loopt niet stationiar

Bouwjaar: 1994

Auto loopt niet stat.voetpakking al vervangen houdt ook niet in met rijden verdelerkap enz zijn goed bougies al vervangen en de computer staat ook niet vol met water.Kleppen ook gesteld heeft ook neit geholpen.de vlotter kamer staat ook vol met benzine.heeft iemand een idee????

Erwin

erwin2915

Geplaatst door erwin2915 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Marbella? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

blijegeit (0) PRO, 20 jaar geleden

slaat de auto af als hij stationair loopt?....

zo ja.. stel hem eens af zou ik zeggen (op carbuateur zitten 2 stelschroefjes)

keuch74 (0), 20 jaar geleden

hij loopt als je hem start stationnair zonder choke, totdat motorstoring lampje gaat branden, geef je dan gas dan loopt ie niet meer stationnair en loopt ie verder ook wel klote.
bobines? toerental-sensor?

keuch74 (0), 20 jaar geleden

waar zitten die 2 schroefjes? zie er maar 1, onder op de carburateur.

blijegeit (0) PRO, 20 jaar geleden

als je voor de auto staat: eentje links en een achter op de carb.

je zecht dat je de bougies al vervangen hebt... maar weet je zeker dat je de ENIGE goede hebt die erin kunnen?????
(dit is namelijk HEEl belangrijk!)

Suc6

keuch74 (0), 20 jaar geleden

ik word gek, heb alles geprobeerd maar zodra die warm word loopt ie niet goed meer, waar kan je informatie krijgen van dit type motor 09ncb. stroomloopschema's enz.

keuch74 (0), 19 jaar geleden

he he, heb het gevonden

Lacor (0), 19 jaar geleden

Erwin, ik heb zelf een Marbella 900 CC CLX uit 1993 gehad (oude Panda Fire motor als basis) en daar had ik zo'n soortgelijk probleem. Is jouw blok één met elektronisch geregelde carburateur? Dan is de oplossing vaak de stationair regelklep vervangen. Een bekende storing bij dat type blok. Op de carburateur zit als het goed is aan de linkerzijde een sensor met een rode(?) drie polige stekker erop. Als je daar eens met een steeksleutel (dacht 19) aan draait als hij slecht loopt en hij loopt daarna weer goed, dan moet je die vervangen.

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

bedankt bas maar het probleem is opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Marbella of stel zelf een nieuwe vraag.