Seat Marbella: Krukas lagers

Bouwjaar: 1994

Hey,
Ik kan voor 200 euro een marbella uit 94 op de kop tikken. Maar er is een probleem mee, het blok maakt geluid, en volgens een monteur die er naar gekeken had was een krukas lager slecht. Nu de vraag, kan ik de krukas lagers (of lager) vervangen, ZONDER het blok uit de auto te takelen of ZONDER de versnellings bak te demonteren??? Ik heb nl. over een paar weken een put (naast huis haha), en kan dan wel onder het blok werken, maar heb nog geen takels e.d.

En zijn krukas lagers erg prijzig? zijn toch ook schalen?

Jaydeem15209

Geplaatst door Jaydeem15209 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Marbella? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

sarabande99 (0) PRO, 19 jaar geleden

drijfstanglagers kun je zo vernieuwen
maar meestal is de krukas ook beschadigt

Jaydeem15209 (0), 19 jaar geleden

Hmmmm, ik wou hem in orde maken en dan weer verkopen, maar dat is dan de moeite niet waard lijkt me. Of zijn reserve onderdelen voor de marbella niet duur? (ben er niet zo bekend mee)

Jaydeem15209 (0), 19 jaar geleden

Niemand nog iets over te zeggen?

petertje8912 (0) PRO, 19 jaar geleden

meestal(kloppend geluid) is zoiets een drijfstang lager dit kun je wel van onder zo vervangen maar van de 10 keer is 9 keer de krukastap beschadigd en als dat zo is is het na 5 km weer naar de kl#te dus niet doen zou ik zeggen.ps de lagerscalen zijn echt niet duur schat een euro of 30 voor 4 drijfstangen dus

Jaydeem15209 (0), 19 jaar geleden

hmmmm jammer, anders had ik een mooi centje kunnen verdienen :( want ze brengen nog aardig wat op die marbella's

petertje8912 (0) PRO, 19 jaar geleden

hij is niet voorniks zo goedkoop,ik zou het niet gokken want de kans dat het lukt is erg klein

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Marbella of stel zelf een nieuwe vraag.