Seat Leon: motor loopt moeilijk

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

hallo.
een tijdje terug heb ik leon gekocht bevalt heel goed maar 2 week terug begon de motor heel raar te doen.
als je normaal gas gaf was het gewoon normaal maar als je iets te veel gas gaf was het net of die hem smoorde, hij maakt een heel rauw geluid, en ja zoals ik zeg hij komt haast niet vooruit. en het EPC ging branden. heb hem nu 2 week bij de maker staan hij heeft de computer aan gehad storingen gevonden wat precies weet ik niet. maar hij heeft dus eerst de inlaat druk sensor vervangen die was kapot zei die. nu zit er een nieuwe op geeft ie weer heel andere storingen. hij verwacht zelf dat er ergens een gat of gaatje in het inlaat systeem zit. zou hier iemand nog een idee hebben wat het zou kunnen zijn of die hetzelfde heeft meegemaakt.
mvg niels

neles1987

Geplaatst door neles1987 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

als je hier eeven duidelijk de storingcodes wil neerzetten kun je ook een gerichter antwoordt krijgen anders is het gissen waarom de auto inhoudt kan van alles zijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.