Seat Ibiza: Positie gezocht van de k-line om de motor computer uit te leze

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Vermogen (kw): 85

Goedemiddag.

Ik heb een Seat Ibiza van 1998 zonder obd stekker deze is er van af geknipt. Nu wou ik de motor uitlezen maar ik weet niet op welke pen bezetting ik deze kan uitlezen.
Op de 16 polige stekker moet ik 4 en 5 massa hebben, 7 de communicatie draad en 16 een plus. Voor zover ik het begrijp. Alleen kunnen jullie mij helpen aan een positie op de motor computer om deze uit te kunnen lezen.

Alvast bedankt!

Gr stefan

Steef1994

Geplaatst door Steef1994 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 6 jaar geleden

Je moet dan gewoon die stekker halen (nieuw of op de sloop oid) en de draden volgens een schema aansluiten op de plek waar ze horen en dan weer proberen, dan is het gelijk ook weer origineel (draadbezetting weet ik niet uit mijn hoofd). Mocht je dan alsnog niet kunnen uitlezen dan weer verder kijken.
Bij sommige types loopt de uitleesdraad via het wegrijblokkerings regelapparaat dacht ik.

Steef1994 (0), 6 jaar geleden

Dat heb ik inderdaad geprobeerd maar dan krijg ik hem nog niet uitgelezen. Vandaar dit bericht omdat ik hem zo niet uitgelezen kreeg.

ricky (0) PRO, 6 jaar geleden

Maar je hebt dus de complete stekker er opnieuw aan gemonteerd en ook alle draden op de juiste plek en daarna is hij niet uit te lezen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.