Seat IBIZA ST: richtingaanwijzer

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Motorcode: CFWA, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

Afgelopen week brandde het controlelampje "lamp defect" en vervolgens ging mijn richtingaanwijzer naar rechts snel knipperen, dus ik dacht lamp defect. Na controle bleek alles goed te zijn?! Volgende dag probleem weg controlelampje uit. Later die dag na het gebruiken van mijn richtingaanwijzer naar rechts wederom dezelfde storing, en weer geen defecte lamp. Alle lampen al verwisseld, geen resultaat. Ook heb ik het idee als ik de verlichting van de auto niet aan heb dat de storing ook niet opduikt. Zodra ik de verlichting aanzet duikt deze weer op. Ik heb alles al geprobeerd, schuren van de contacten, spray en lampen vervangen, geen resultaat. Waar moet ik het zoeken?

Beatrix30

Geplaatst door Beatrix30 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Beatrix30 (0), 6 jaar geleden

Zelf inmiddels aan de slag gegaan. Weer alles nagekeken, lampen wederom prima, net als alle contacten(corrosievrij).
Vervolgens lijkt de lamp in de achterlichtunit wel erg los in de zitting te zitten. De massa van de lampzitting bijgebogen en het probleem is opgelost!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.