Seat Ibiza: roestplekken blijven terug komen aan beide kanten

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4i

halo,

een vriend van mij heeft een seat ibiza uit 97 waarbij de roest aan de slot kant van de deurstijl ter hoogte van het begin van het achterraam steeds maar weer terug komt.

het lijkt net een scheurtje in het metaal dat gaat roesten.
nu heb ik de binnenbekleding eraf gehaald en de roestplekken voorzichtig ingeflext en weer netjes dicht gepunt, van binnen uit getectyleerd met zo een spul dat ze ook voor kokerbalken gebruiken, toen naar de spuiter gebracht en de twee achter schermen opnieuw laten spuiten, maar na 2 maanden begon het weer opnieuw.

ik heb al menige koker, spatbordranden of andere roestplekken behandelt en er is nog nooit iemand met een klacht terug gekomen dat het weer is gaan roesten, dus ik vind het een rare zaak.

iemand een idee???

kim a

Geplaatst door kim a (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Treb (0), 14 jaar geleden

Moi,
Typ in de zoekfunctie maar eens 'roest' onder Seat particulieren; 't lijkt een bekend probleem. Ik gebruik altijd Owatrol. Werkt op zich goed, maar als ik het zo lees betwijfel ik of het ook een Seat aankan.
Succes,
Bert

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Kim

Ben je er zeker van dat alle roest goed weggehaald is ?

Heb dat eens bij een wielrand gehad,dat kwam ook terug na een aantal maanden,welliswaar niet zoveel maar toch..

Gr Stefan

kim a (0), 14 jaar geleden

ja weet echt zeker dat alles weg was. begrijp er niks van lijkt wel of er altijd condens in blijft zitten en niet weg kan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.