Seat Cordoba: seat cordoba 1.6 1994

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

auto start op een keer niet meer, benzine krijgt hij bobine is in orde distributie staat ook goed vonken op bougie doet hij ook maar aanspringen niet????????wie kan helpen grt fritzi

fritzi

Geplaatst door fritzi (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Weet je zeker dat hij benzine krijgt ? En hoe heb je dat getest ?

Is het een multie of monopoint ?

In het laatste geval, haal het luchtfilter er eens af en laat iemand de auto starten, kijk dan eens of de injector nog inspuit..

Als er compressie aanwezig is, de timing goed is, hij brandstof krijgt en doet vonken zou hij normaal op zijn minst moeten lopen.

Gr Stefan

fritzi (0), 14 jaar geleden

hoi stefan luchtfilter is eraf benzine spuit hij in ik heeft geen injectors is zo,n monopoint benzine krijgt hij genoeg heb juist de koelvloeistofsensor in kokend water gelegd deze geeft dan 600 ohm dit klopt niet zal hem morgen eens vervangen.
grt fritzi

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Fritzi,

Wanneer spuit hij al in, enkel als de motor loopt of ook als hij op contact staat ?

De weerstand zou bij ongeveer 80 graden tussen de 275 en 375 ohm moeten liggen, het betekent dus dat in kokend water de weerstand nog lager hoort te zijn..

Meet de weerstand eens als hij koud is en gemonteerd zit, als deze dan nog zo laag is, krijgt hij veeels te weinig brandstof wat het slecht starten kan verklaren.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.