Seat Ibiza: Seat Ibiza 96kw temp blijft normaal maar rode waarschuwlampje kn

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 96kw

Het temp.lampje begint te knipperen rood en piept maar de temp. Blijft goed. Beide sensoren vervangen maar probleem blijft niet altijd. Ook valt diesel meter tank inhoud weg.
Wie kent dit probleem.

bakkurt

Geplaatst door bakkurt (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Het probleem van het lampje kan een defecte sensor zijn in het expansie reservoir, deze is niet los te koop, en word een compleet tankje a 30 euro ongeveer..

Normaal gaat het lampje knipperen bij een te hoge motor temp, of bij een te laag koelvloeistof niveau, of bij een defecte sensor..

Gr Stefan

bakkurt (0), 13 jaar geleden

Ja stefan bedankt voor je snelle antwoordt maar deze 130pk hebben geen sensor op het expensievat. Ze hebben twee sensoren die heb ik beide vervangen. Ik ben bang dat er wat met de klok is want soms vallen de metertjes allemaal weg zoals olietemp,voltmeter,dieselmeter en de tempmeter. Maar dat doet hij soms. Ik heb hem uitgelezen dan geeft hij temp sensor aan. Heb hem ook gewist maar komt terug.de toerental en kilometerteller blijft het gewoon doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.