Seat Leon: Seat Leon II + tegenwind

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Beste lezerts,

Even met de deur in huis vallen;

In mijn Seat Leon Stylance uit Maart '06 ervaar ik een flink gerammel ter hoogte van de hendel om de motorkap te openen als ik boven de 80km/h rijdt en dan...met jawel ---> tegenwind!

Met wattus??

Met T E G E N W I N D !

Ja echt, het rammelen en dat is behoorlijk hard, ontstaat alleen maar als ik boven de 80km/h rij en zo-goed-als tegenwind heb. Ik heb dit al diverse malen getest en believe me, op het moment dat ik omkeer en de wind in de rug heb is er geen vuiltje aan de lucht. De hendel van de motorkap is het niet denk ik, maar het komt er wel uit de buurt, maar het is erg moeilijk qua geluid te traceren.

Wat o wat kan dit zijn?

De wind-kwestie is mij pas sinds kort opgevallen, er heeft al eens een monteur meegereden en wat denk je....silence is golden...

Oh trouwens, als we toch bezig zijn, het raam aan de bestuurderskant rammelt in de deur, als ik hem 1cm naar beneden doe, is er niks aan de hand meer.....anyone?

Thanks alvast voor de moeite dit te lezen!

NvR

Geplaatst door NvR (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Bouwjaar 2006 ?? Lekker de garage laten uitzoeken.Is garantie.
Verander die 2007 even in 2006.

Ricky,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.