Seat Leon: storing 17536 p1128 035

Bouwjaar: 2006, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8 20V

op lpg schommelt de auto in toeren tussen 1100 en 500 en valt soms ook uit, op benzine rijdt hij perfect ,heb nu 2 x storing gekregen en beide waren cilinderrij1,mengseladaptatie (cum)systeem te arm sporadisch. wie weet wat dat kan zijn?, ik weet dat mijn pakking van spruitstuk niet meer 100% is maar dan zou hij op benzine dat ook moeten doen.
A.U.B wie kan mij helpen en weet wat het is?

crooked

Geplaatst door crooked (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

zou de auto langs gasspecialist rijden en hem daar laten nazien.. zal waarschijnlijk een te arm mengels zijn van de gascomputer, of een defecte lambdasonde.


mvg

crooked (0), 17 jaar geleden

maar als het de lambda sonde is zou zijn ,dan zou hij toch ook zo rijden op benzine of hoeft dat niet, ik hoorde van een collega dat het ook de lmm kan zijn ,wie weet er nog meer raad mee voordat ik hem naar de gasboer breng

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

indien hij goed loopt op benzine? kun je er van uit gaan dat het euvel zich in de installatie bevind, ook zou ik eerst de pakking van het spruitstuk maar eens vervangen.. een lek spruitstuk is bij voorbaad al niet fijn, ook daar kan hij een storing op geven (denk eens aan valse lucht)...

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.