Seat Cordoba: stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 1996

hallo
ík overweeg de aanschaf van deze seat 1.4 comfort, maar door de brede banden en het missen van stuurbekr.stuurt deze zwaar.
ik overweeg de montage van een bekrachtiger.
navraag op internet kost dit +/-400eur compl set.
maar is dit eigenlijk wel te doen,voorzover ik kan zien zitten alle montagepunten er,en er worden van deze modellen wel met stbekr. geleverd.
graag jullie reactie
rene

suzukiboy

Geplaatst door suzukiboy (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Alexander243 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zit daar dan ook een stuurhuis bij.Het plaatsen van de pomp zal niet zo probleem,maar het plaatsen van een ander stuurhuis is toch niet te makkelijk als je dit nog nooit gedaan hebt of in ieder geval geen sleutel ervaring hebt.

suzukiboy (0), 18 jaar geleden

ze hebben het over een compleet set dus ik ga ervan uit dat het stuurhuis erbij zit.en met de sleutelervaring zit het wel goed want ik ben 1e bedrijfswagenmonteur.

Alexander243 (0) PRO, 18 jaar geleden

Je vraag stond bij particulieren dus ik dacht dat je een hobby sleutenaar was.Als het stuurhuis er ook bij zit dan is de prijs wel te doen,is dit allemaal nieuw dan?

suzukiboy (0), 18 jaar geleden

Maakt niet uit,je kon het niet weten.Nee,de onderd. komen bij een demontagebedrijf vandaan dus bevestigingsdelen e.d zouden er ook bij zitten.De auto is inmiddels aangeschaft na +/-15jaar peugeot gereden te hebben,dus je begrijpt met seat heb ik niet zo veel ervaring.Het zijn wel kale auto's voor achteraf in/opbouw,bij peug is veel al voorbereidt voor montage,ff wennen allemaal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.