Seat Cordoba: voorgloeirelais

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel

Heb problemen met de voorgloeirelais denk ik . Aan de stekker net voor draad die naar de gloeibougies gaat krijg ik geen spanning. Ben nu opzoek naar de relais zelf maar krijg hem tot m'n grote spijt niet gevonden . Kan en wil iemand me helpen aub ???? Zijn er eventueel nog andere problemen die deze fout veroorzaken?
Alvast bedankt
groetjes

dsp400

Geplaatst door dsp400 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Is dan niet waarschijnlijk relais 109 defect in zekeringkast?
Anders zit waarschijnlijk het voorgloeirelais onder de accu.

Ricky

Anton18 (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat is je probleem dan eigenlijk? Slaat de auto moelijk aan?
Met dit weer gloeid een TDI niet, niet nodig.
Als je wilt controleren of de gloeiinstalatie goed werkt moet je de stekker van de temp voeler aftrekken en dan nog eens controleren of je een plus krijg bij je gloeibougies. Als je nu wel een plus krijgt is je gloeiinstalatie in orde!!

Succes ermee

dsp400 (0), 16 jaar geleden

relais 109 doet het bij het testen, klik klik!! Volgens mij moet ik verder zoeken. Heb net de voorgloeirelais gevonden, denk ik(!??!)een zwart doosje onder de L koplamp van 120+50+40mm (506H of 508H staat erop , toch moeilijk te lezen) met twee stekkers 1 grote met 4aansluitingen met daarnaast een kleinere stekker die voorzien is voor een stekker met 8 aansluitingen. Kan ik deze op een bepaalde manier testen???? moets het de juiste zijn???
met veel dank Marc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.