Seat Cordoba: waar zit de gasklep/gasklephuis?

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo?

Kan iemand mij misschien uitleggen waar de gasklep/gasklephuis van een Seat codoba zit en hoe deze eruit ziet en eventueel gereinigd kan worden?

Alvast bedankt

bino

Geplaatst door bino (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Haal even je luchtfilter eraf, dan zie je de carburateur zitten, je hebt niet echt een gasklephuis om schoon te maken, maar wat is het probleem precies ?

Gr Stefan

bino (0), 14 jaar geleden

Ik hoorde vandaag iemand zeggen dat het soms goed is om dit schoon te maken. Aangezien mijn auto nog steeds niet start ,en we er het weekend eens goed naar gaan kijken dacht ik dat het handig was om dit dan gelijk even mee te nemen.

groetjes

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Dat zal los staan van je start probleem..

In de andere 2 ( dezelfde ) topics die je opende staan al genoeg dingen die je eventueel eerst even kan proberen.

Gr Stefan

bino (0), 14 jaar geleden

Ik begrijp dat dit los staat van mijn start problemen.

Alle dingen die je mij gezegd hebt om te proberen gaan we zaterdag nog een keertje doornemen.Misschien als we het op ons gemak doen dat we er dan wle uitkomen.
Dat ik twee dezelfde topics heb geopend is niet bewust gegaan. ik kom voor het eerst op deze site en ben nog even aan het uitvogelen hoe het allemaal werkt.
In ieder geval bedankt voor je antwoorden en hulp.

Gr

bino (0), 14 jaar geleden

Hoi stefan,

Super bedankt voor de duidelijke afbeelding!

Groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.