Seat Cordoba: na 500m rijden valt die uit

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

hallo
ik heb probleem met mij auto dat die eerst niet wil starten en als de auto wel loopt stationair wel goed maar als je dan gaat rijden valt hij na ongeveer 500m uit en dan wil hij bijna niet starten. heb zelf paar keer sleutel omdraai en dan een keer door draai wil je auto af en toe aan pakken. heb bougies na gekeken heeft wel vonken en benzine krijgt hij ook.

reeds eerder vervangen:
koppakking
kleppakking
flens tussen cabrateur en inlaatspruit stuk
bobine
wat kan het probleem elders zijn. heb zelf redelijk veel verstand maar nou weet ik het niet mee. hoop dat iemand een oplossing heeft. gr raymond

dorpsgek

Geplaatst door dorpsgek (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Raymond,

Wat bedoel je precies ? Draait de motor niet rond als je de sleutel omdraait ? Of start hij wel maar slaat hij niet aan ?

Is het probleem ineens ontstaan of na het vervangen van de koppakking ?

Als hij na 500m afslaat, heb je dan wel nog een vonk ? Zo ja, krijgt hij ook nog brandstof ?

Staan er eventueel storingen in het geheugen ? Ligt de distributie riem goed, en staat de ontsteking zoals het hoort ?

Gr Stefan

dorpsgek (0), 14 jaar geleden

de motor draait wel rond als je sleutel om draait alleen de ene keer slaat hij wel aan en de andere keer gaan wel rond en start dan niet.
ik heb wel vonk en heb brandstof toevoer ook na gekeken en die krijgt hij ook.
en als hij wel loopt en af en toe bij stationair valt hij ook uit en als je dan direct probeert te starten wil die wel rond maar niet starten. distributie riem en onsteking zit allemaal precies zoals het hoort. en de problemen waren al voordat ik de koppakking vervangen had. heb geheugen laten controleren en gaf aan met brandstof pomp en die heb ik vervangen. maar kan er bestaan dat er ineens nog een andere storing is dan. wou kijken of ik dit op deze manier kon oplossen zonder al te veel capriolen aan te halen.

gr raymond

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Raymond,

Heb je nog een storingscode ? Deze geeft niet letterlijk aan dat de brandstofpomp kapot is n.l.

Je kan wel het relai eens controleren ( slecht contact )

Gr Stefan

dorpsgek (0), 14 jaar geleden

heey
ik heb de auto naar garage gebracht heb met hun over gehad zouden naar geheugen kijken of er wat anders aan de hand is dan bellen ze mij. kijken wat daar uit komt en als niet zo groot probleem is laat ik dat door hun maar maken. als ik de auto weer heb laat ik wel horen wat er precies aan de hand was

gr raymond

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Hou ons even op de hoogte Raymond..

Ben benieuwt,

Gr Stefan

dorpsgek (0), 14 jaar geleden

heey
ik heb vandaag mijn auto weer gekregen en het was de brandstof pomp die gaf niet genoeg druk om bezig helemaal rond te krijgen heeft allemaal ff geduurd maar heb hem weer.
en jullie ook bedankt en als ik weer probleem heb kom er niet uit hoor je het wel
gr raymond

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor de feedback!

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.