Seat Leon: Water in Seat Leon

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

ik ben in het bezit van een Seat Leon 1.6 16V Signo, bouwjaar 2003. Vorig jaar stond er ineens water in de auto na een regenbui.
De auto is vervolgens in novemver 2005 bijna compleet uit elkaar geweest bij de dealer. Het hele dashboard is verwijderd. Er bleken 2 gaatjes te zitten onder het dashboard in het schutboard. Alle ruitenrubbers van de achterportieren zijn afgekit. Nadien is het een tijd goed gegaan.
Sinds kort, bij de eerste buien na de zomer, is de auto weer nat van binnen. Er staat water achter de passagiersstoel, t.h.v. de voetenruimte voor de rechter achterpassagier. De auto ruikt inmiddels muf van binnen.
De dealer gaf aan dat de auto wederom uit elkaar moet met alle kosten van dien. Wie weet niervoor een oorzaak danwel oplossing zodat de kosten beperkt kunnen worden? Volgens de dealer is er sprake van een Leonkwaal. Kan ik de kosten reclameren bij de importeur?

Alvast bedankt,

Herman Jansen

mjhjansen

Geplaatst door mjhjansen (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Brecht (0) PRO, 17 jaar geleden

Controleer eens als er sporen zijn van waterinloop aan 1 van de deurdrempels, het komt voor dat de waterafvoergaatjes in de deur het water niet tijdelijk buitenkrijgt waardoor de deur vol loopt er zijn dan ook sporen aan binnenzijde van deurpaneel...
Brecht

janhet (0), 17 jaar geleden

Kijk m.n antwoord maar eens na op één van de andere water in seat leon
groet
Jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.