Skoda Octavia 2004: achterste deur rammelt

Bouwjaar: 2004

Hallo,

Heeft iemand dit probleem nog voorgehad?

De achterdeur aan de bestuurderskant maakt nogal wat rammelgeluiden, dit valt het meeste op wanneer het koetswerk het meeste torsie ondervindt, bv bij het nemen van een bocht...

Het lijkt alsof de deur niet goed in het slot zit...

Ik heb dit probleem ook voorgehad met mijn VW Polo 6N...

Alvast bedankt

Berre

berre1109

Geplaatst door berre1109 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mvdkant (0), 19 jaar geleden

misschien de deurvangers niet goed afgesteld. zit doorgaans met 2 schroefjes vast. even losdraaien, stukje naar binnen duwen en weer vastdraaien. grote kans dat dit het probleem oplost of vermindert.

gr.
martin.

berre1109 (0), 19 jaar geleden

deurvangers? zijn dat die metalen cylindertjes waar het slot inklikt?

Alvast bedankt

Berre

mvdkant (0), 19 jaar geleden

ja, ik bedoel het deel waar het slot in valt als je de deur sluit. in de meeste gevallen kan je deze slotvangers stellen door de schroefjes iets los te draaien en dan het plaatje verschuift en vervolvens de schroefjes vast te draaien. het kan zijn dat je dit meerdere keren moet verschuiven voordat jij vindt dat het goed is. moet wel lukken, is bij de meeste auto's geen moeilijke klus.

suc6

gr.
martin.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.