Skoda Fabia: airco stuk na 55000 km

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.2

Na 55000 km was de airco kapot, een nieuwe airco pomp geplaatst, dus alles ok denk je nu na 2 weken het zelfde probleem, blaast weer allen warme lucht.
Het kan toch niet zo zijn dat hij nu weer stuk is.
Het is wel garantie maar toch.

Nog een probleem er brandt een lampje op het dashboard dat aan geeft dat er een lampje stuk is, dealer kon niets vinden, dus maar een nieuwe computer er in, denk je weer goede serves maar na een dag het zelfde probleem.

Weet iemand wat er nu echt aan de hand is.

Graag een reactie

DIESEL123

Geplaatst door DIESEL123 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1715) PRO, 11 jaar geleden

Maar nu serieus , is er resent een lamp vervangen ? hebben alle lampjes de juiste waarde , niet ergens perongeluk een 10 w ingezet terwijl er een 5w in hoort.

Airco systeem laten controleren op aanwezigheid van voldoende koudemiddel.
Mocht het systeem leeg zijn of onvoldoende koudemiddel bevatten , garantie en zullen ze wel niet de juiste werkwijze gehanteerd hebben.
Afpersen en lekzoeken , niet accoord gaan met fluoride en afvullen , niet eerder afvullen voordat het lek gevonden is , als hij lek is tenminste , er kan natuurlijk ook een elektronisch probleem zijn.

DIESEL123 (0), 11 jaar geleden

Nog nooit een lamp vervangen.

Airco, volgens de dealer blijft de mechanische klep hangen, contact uit zetten,dan op nieuw starten en hij werkt weer maar dat is geen oplossing .

kaleido 1 (1715) PRO, 11 jaar geleden

Mechanische klep waarvan? nieuwe pomp , als het van de pomp is , nieuwe pomp laten plaatsen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.