Skoda Octavia: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

hoi bij mij werkte de linker voordeur niet meer met de afstandbediening.ik heb de complete cv unit in de deur vervangen toen bleek dat de stekkers van de ruitmotor ook geoxideerd waren.er was water via de ruitmotor in de stekkers gekomen ik heb toen ook de ruitmotor vervangen
nu zou alles goed moeten zijn maar het probleem is nog hetzelfde linkerdeur en startblokkering werkt nog steeds niet wat kan ik vergeten zijn.
gr s.heskamp

heskamp51

Geplaatst door heskamp51 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dreuge (0) PRO, 13 jaar geleden

Heb je ook de kabelboom vervangen. Of alleen de raammotor. Als de stekker vol met vocht zat, dan gaan die stekkertjes afrotten of het vocht gaat de kabelboom in en gaat oxideren. Kabels worden helemaal zwart. Als je deze niet vervangen hebt dan zit het probleem daar nog in.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.