Skoda Superb: Deur vergrendelt niet, slot reageert niet

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CAYC, Motorinhoud (cc): 1598, Vermogen (kw): 77

Ik heb dus de volgende probleem.
Accident gehad een tijdje geleden waardoor de rechter deuren allebei beschadigd waren. Deuren zijn vervangen. Alles werkt super behalve de achterste rechter deur, de deur vergrendelt niet. Alles in de deur werkt buiten het vergrendelen wanneer ik op de sleutelknop klik. Alle deuren vergrendelen buiten die deur. Je hoort de slot dus ook niet werken. Heb de deur terug uiteen gehaald en de slot vervangen maar probleem is nog altijd niet weg. Bij het uitlezen zegt de foutmelding:
"Fault code found
00532 - Supply Voltage B+
011 Open Circuit"
Ik vermoed dat het die module in die deur is waar alle kabels naartoe lopen (zwart doosje met stekkers).
Iemand al eerder meegemaakt of ervaring met dit soort probleem?

vizard91izy

Geplaatst door vizard91izy (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Superb? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1595) PRO, 4 jaar geleden

Komt de plus wel binnen , zou ook in de stekkerverbinding tussen deur en deurstijl kunnen zitten , meet of je een constante plus hebt.
Deurslot bedoel je daar het mechanisch/elektronische deel mee waar ook de slothaak in zit ?

vizard91izy (0), 4 jaar geleden

Met deurelot bedoel ik inderdaad heel de slot, met het electrisch en mechanisch gedeelte. Dus het ligt niet aan de slot.
Stekkerverbinding lijkt me inorde, nergens schade of breuken. Ik zal dan nog is moeten kijken voor een constante verbinding. Maar bedrading leek me overal prima, alle kabels maken contact. Maar ben geen specialist :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Superb of stel zelf een nieuwe vraag.