Skoda Superb: Electra Superb

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDi 130PK

Ik ben net eigenaar van een 2e hands Superb TDi 130PK. Het volgende probleem doet zich voor: de binnenverlichting en comfortverlichting doet t niet, zowel bij ontgrendelen als zittend in de auto. Hetzelfde geldt voor de verlichting onder de spiegels. Daarnaast vergrendelt de achterklep niet met de afstandsbediening en ook niet vanuit het knopje in het portier; deze moet ik steeds met de sleutel openmaken. Er heeft een trekhaak onder gezeten maar deze is weggehaald door de dealer. Mijn vraag: wat kan dit voor storing zijn? Voor de rest functioneert de auto perfect. Auto heeft parkeersensoren. Kan het de comfortmoduele zijn? Wie weet wat? Bij voorbaat dank!

vd weide

Geplaatst door vd weide (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Superb? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

alexander242 (0) PRO, 17 jaar geleden

Wat het allemaal kan zijn.Sorry maar daar moet gewoon een dealer naar zoeken wat er allemaal mis is.Heeft niets met de trekhaak zo te lezen te maken.

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Defecte zekering??

Ricky,

alexander242 (0) PRO, 17 jaar geleden

Voor je binnenverlichting kan het,maar voor de andere dingen moet je toch ff verder zoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Superb of stel zelf een nieuwe vraag.