Skoda Fabia: Elektronisch probleem

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.2 TDI Greenline

Als ik mijn auto heb gestart werkt mijn ruitenwisser, aanjager en mistlampen niet meteen. Eerst duurde dit 2 minuten en nu vaak veel langer. Opeens begint het dan toch te werken. Het moment dat het na het starten gaat werken is wisselend qua tijd. De dealer heeft niets verkeerds kunnen uitlezen.
Het is erg vervelend omdat ik bij regen niet meteen kan wegrijden en de ramen beslaan. Achterwisser, radio en verlichting werken wel meteen en er branden geen lampjes op het dshboard die een storing aangeven.
Graag jullie mening.

skodaatje

Geplaatst door skodaatje (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Reza S (0), 12 jaar geleden

Dit doet mij denken aan een zekering, die slecht contact maakt of relais, wat niet direct aanspreekt.
Het lijkt zo te zien, om een specifieke groep te gaan.
Moet toch met een schema te vinden zijn en op te lossen!

Auto is nog nieuw en onder garantie?

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

2010 dus je hebt garantie en maak daar gebruik van. Laat desnoods de wagen daar een paar dagen staan zodat ze het zelf kunnen meemaken want als de wagen dit probleem niet als storing opslaat dan heeft even storing uitlezen ook geen zin en dan zal de monteur zelf verder moeten gaan denken (dmv kennis en stroomschema's e.d.) en daar is dan tijd voor nodig. Deze delen worden dacht ik allemaal aangestuurd door het bordnet regelapparaat en misschien zit daar wel een probleem in. Maar ik zou van de garantie gebruik maken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.