Skoda Octavia: montage deurslot

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo forum gebruikers.

Het linker portier van de Octavia van mijn zoon was van binnen uit niet meer te openen, het kabeltje was gebroken, deze vervangen en de deur is weer te openen.
echter bij het monteren is het palletje van de sluiting (sleutelbediening) niet in het deurslot geplaatst, het lukt mij ook niet deze hierin te krijgen er is lastig bij te komen.

Nu werkt de centrale vergrendeling alleen op de afstandsbediening en met de sleutel alleen via het achterklep slot en dus niet via het portier slot.

mijn vraag kan iemand mij uitleggen hoe ik het bewuste palletje weer in het slot krijg ??

alvast bedankt voor het meedenken.

vr.gr. Gerty

gerty

Geplaatst door gerty (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

dreuge (0) PRO, 14 jaar geleden

Je kunt het slot, waar je de sleutel in steekt, eruit halen. Deur openen. Aan de binnenkant van de deur zitten 2 zwarte dopjes terhoogte van de klink. 1 is een zwart schroefje. Paar slagen losdraaien.
De andere is beetje goud kleurig. Deze zover losdraaien dat je het slot eruit kan trekken. NIET te ver. Als je deze te ver draait valt het onderdeel eruit en kun je alles opnieuw loshalen. Slotje er goed inzetten en alles weer vastdraaien.

gerty (0), 14 jaar geleden

Hoi Dreuge bedankt voor je snelle reactie, we gaan er mee aan de slag.

vr.gr. Gert

gerty (0), 14 jaar geleden

Hoi, alles werkt weer naar behoren, nogmaals bedankt.

gr. Gerty

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.