Skoda Fabia: Motor SDI komt niet op temperatuur

Bouwjaar: 2003

Hi,

Mijn Skoda Fabia SDI komt deze winter moeilijk op temperatuur. Allereerst dacht aan de thermostaat. Helaas bleek het deze niet te zijn. Daarna las ik het verhaal op de site van Gerritspeek en heb ik kanaal 16 onder verschillende temperaturen uitgelezen. Exact komt hij met de bevindingen overeen echter alleen levert de generator geen extra vermogen en de spanning zakt niet weg. Dit duidt er op dat hij wel aangestuurd wordt maar geen vermogen levert. Dus hij werkt niet!

Mijn vraag is heb ik een gloeikaars of een interne elect. verwarming. Minsinziens denk ik aan gloeikaarsen omdat de motor slecht op temperatuur komt. Maar waar zitten deze?

Misschien kan iemand me verder helpen.

Bij voorbaat mijn dank.

Groeten Ted Kroon.

tedkroon

Geplaatst door tedkroon (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo ted...

deze zogenaamde gloeiers zitten normaal in een huisje 3 stuks aan de cilinderkop!

paul,

tedkroon (0), 18 jaar geleden

Kelder,

Niet bij de Fabia!

Overigens bedankt voor je reactie.

Ted

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

ted..

zou anders niet weten? waar deze dan wel zou moeten zitten? of! deze optie is niet aanwezig..

paul,

tedkroon (0), 18 jaar geleden

Kelder,

Het frappante is dat hij in de Vag-Com uitlezing normaal in- en uitschakelt echter er wordt geen vermogen afgenomen. Vandaar dat ik graag zou willen weten waar de verwarmingselementen zitten. Er wordt ook wel gezegd dat bij de Polo deze in de inlaat van de luchtverwarminge geplaatst zijn.Daarnaast wordt de auto beduidend minder gauw warm.

Groeten Ted.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

ted..

indd, dat zou maar goed kunnen, dan zul je er even in moeten duiken! ik zou wel willen, maar heb totaal geen documentatie van skoda in huis..

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.