Skoda Citigo 2012: Mysterieuse lekkage dakraam

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo allemaal,

Sinds enige tijd krijg ik bij regen een natte plek op de overgang van het hemeltje naar mijn linker A-stijl. Bij langdurige regen verzadigt langzaam het hele hemeltje en die hoek en stroomt het water langzaam de auto binnen.

Nu heb ik vandaag mijn hemeltje eruit gehaald om de bron te vinden en ben er achter waar het naar binnen stroomt maar ik snap totaal niet hoe het nou kan dat het lekt of wat ik hier aan kan doen. Hebben jullie misschien goede ideeën?

Het begint te lekken vanuit de spleet op de foto wanneer er water wordt gegoten in het kleine afvoerputje van het panoramadak (foto). Ik snap alleen niet hoe het vanuit dat afvoerputje naar die spleet zou moeten komen en waar dan het probleem zit waardoor het lekt. Heeft een van jullie misschien een idee?

. . . .
HiddeW

Geplaatst door HiddeW (0) , lid sinds 10 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Citigo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

10 maanden geleden - kaleido 1

Zit je afvoer niet gewoon verstopt

10 maanden geleden - HiddeW

Nee helaas. Het leeuwendeel wordt gewoon netjes afgevoerd maar een deel lekt weg

check

Beste antwoord, geplaatst door

10 maanden geleden - kaleido 1

Dan denknik dat de afdichting tussen dak en carrosserie lek is.
Dak los halen en opnieuw afkitten

    Zoiets vreesde ik al. Hartstikke bedankt voor je input, dan ga ik toch maar even langs de garage.... - HiddeW (0), 10 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Citigo of stel zelf een nieuwe vraag.