Skoda Octavia: raamklip monteren LA

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Hallo beste mensen,

Mijn raam (links achter) viel vorige week naar beneden en nu heb ik een nieuw klipje gehaald. Ik krijg het klipje er alleen niet weer tussen omdat de kabels van het motortje te strak staan lijkt het wel. is er een manier om die kabels iets te lossen?

alvast bedankt!

Carlo29

Geplaatst door Carlo29 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

dreuge (0) PRO, 13 jaar geleden

Als je de schakelaar bedient, gebeurt er dan nog wat of alleen gekraak. Als dat zo is, dan is je raammechaniek kapot. Wat zeer waarschijnlijk is. Die willen wel eens kapot gaan. Er zit een skoda dealer vlak bij je. Aan de lichtmis zit er toch eentje.

Carlo29 (0), 13 jaar geleden

het mechanisme werkt gewoon als ik de schakelaar bedien. dat witte klipje was gebroken en daar heb ik een nieuwe voor. Alleen nu moeten de kabels er weer aan vast....

dreuge (0) PRO, 13 jaar geleden

Oké. Daar kan je ik je nu even geen antwoord opgeven. Zou ik morgen bij een nieuw mechaniek moeten kijken hoe dat zit.

dreuge (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik heb even gekeken bij een nieuwe maar ik weet eigenlijk niet welke klip je nou bedoelt.

Carlo29 (0), 13 jaar geleden

die grote witte die over de geleider op en neer gaat, het uiteinde van de beide kabels zitten daar in vast. bedankt voor het kijken! ik ben er nog niet mee verder gegaan. ik heb morgen weer tijd.

Carlo29 (0), 13 jaar geleden

het is gelukt ondertussen, gewoon de hele geleider met het motortje eruit halen. dan zit er boven aan de geleider een (blauw) blokje wat je even los moet halen. dan de kabels vastzetten en het blokje weer terug plaatsen. stelt niet veel voor.
bedankt voor de moeite dreuge!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.