Skoda Fabia 2003: Zwevend toerental stationair.

Bouwjaar: 2003

Hoi allemaal,

Ik ben in bezit van een fabia 1,4 MPI. Bij stationar toerental zweeft het toerental waarvoor hij al twee maal terug is geweest bij de dealer. De dealer zegt dat hij er niet veel aan kan doen maar ik vrees erger. Op dit moment zij er geen onderdelen vervangen alleen de computer afgelezen op storingen.
Wie heeft hier ervaring mee of soort gelijk probleem gehad, wie helpt!!!

jeffrey1884

Geplaatst door jeffrey1884 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

joba (0) PRO, 19 jaar geleden

Goedendag Jeffrey,
Wat ik denk wat er gaande is. Ik heb ook zo'n probleem gehad met de fabia van mijn vriendin. Precies dezelfde klachten die jij hebt. Dit was een belgische auto die naar de importeur is geweest want niemand kon wat vinden. Deze hebben er een dezelfde fabia ernaast gezet (want die kwamen er ook niet aan uit) en aan de scoop gehangen. Wat was er nu fout? De tandkrans op het vliegwiel voor het DBP signaal stond 3 graden verkeerd.
Misschien is dat ook wel bij jou het geval. Het was wel een fabia 1.4 16V uit 2001.

m.vr.gr,
J Brand

rmarke9854 (0), 19 jaar geleden

Hallo Jeffrey mijn vader had ook het zelfde probleem

daar hebben ze toen nieuwe software in de auto geladen sindsdien is hete probleem opgelost en loopt de auto ook een stuk zuiniger

Butsman (0), 19 jaar geleden

Ik weet niet of er op zo'n fabia ook een stappenmotor zit, maar die kun je meestal gemakkelijk losnemen en schoonmaken. Dat helpt vaak bij een onregelmatig toerental.

Butsman (0), 19 jaar geleden

Stappenmotor zal er wel niet opzitten aangezien ik hier niks over kan vinden. Wat het wel heel goed kan zijn is de smoorklep. Daar kan de doorstroming in stationairstand bellemerd zijn door olieprut wat via de carterventilatie binnenkomt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.